Min baggrund

Jeg er uddannet Familie- og Psykoterapeut certificeret ved Dansk Familie Terapeutisk Institut – www.dfti.dk

Jeg har arbejdet med børn og familier siden 1994, som uddannet sygeplejerske og sundhedsplejerske.

I dag er jeg ansat i sundhedsplejen i Roskilde, hvor jeg varetager gruppetilbud til kvinder med efterfødselsreaktioner, har samtaler med familier og skolebørn om sundhed og trivsel samt rådgiver og vejleder nybagte forældre.

Jeg brænder for psykisk trivsel i alle dens former og arbejdet som Familie og Psykoterapeut, står mit hjerte utrolig nært. Jeg sætter en stor ære og seriøsitet i at gøre en ægte forskel for alle mine klienter og jeg tilstræber altid at afholde alle samtaler i en tryg og kærlig ånd.

Jeg modtager løbende supervision.

Med kærligheden som drivkraft kan du ændre uhensigtsmæssige mønstre.
MICHELE T. PEDERSEN

Karriereforløb

  • 2015 - Familieterapeut

    Uddannelsen og virket som familieterapeut, har betydet meget for mit eget liv og for hvordan jeg oplever forskellige menneskers handlemønstre. Ubalance i eget liv og familiens trivsel er altid baseret på, at den enkelte gør deres bedste og handler udfra en kærlig intention. Når handlingerne alligevel kan føles ukærlige, sårende og af og til skadelige for de enkeltes selvfølelse, skyldes det ofte uhensigtsmæssig mønstre og manglende viden. Ved stress, psykisk eller fysisk sygdom, arbejdsløshed eller andre kriser i familien, er det især vigtigt at tale med børnene om det de voksne kæmper med. Børn har brug for at forstå, hvad der sker i familien, da de meget hurtigt påtager sig ansvaret og tror det er deres skyld at der er ufred, konflikter eller andre tyngende stemninger. Børn er som små barometre, der vejrer og afspejler familiens trivsel. Nogle børn går stille med det – de går langs panelerne andre råber højt og laver stor ståhej. Som Karen Glistrup udtrykker det “det børn ikke ved har de ondt af”

  • 2008 - Sundhedsplejerske

    Uddannelsen og arbejdet som sundhedsplejerske har især givet mig stor viden og erfaring i tilknytningens betydning. Ikke kun tilknytningen til ens barn, men også betydningen i alle vores relationer. At blive forældre er en af de største forandringer i vores liv og indbyder til megen glæde og bekymringer. Vores relation til vores forældre bliver igen mere præsent, og kan betyde øget sårbarhed, tvivl og rådvildhed.

  • 1992 - Sygeplejerske

    Jeg er uddannet fra Herlev sygeplejeskole og har gennem min uddannelse og arbejdsliv arbejdet på kræft- og flere børneafdelinger. Fra 1995 – 2007 udelukkende på almene børneafdeling og på afdeling for hjertesyge børn. Gennem mit arbejde som sygeplejerske har jeg plejet, og haft kontakt til mange familier i krise og støttet og vejledt både barnet, deres forældre og søskende.

Book samtale

Udfyld formularen nedenfor, for at booke en tid til samtale.
Du kan eventuelt skrive dine ønsker til tid og dato for samtalen. Jeg vender tilbage hurtigst muligt med en bekræftelse, eller et andet forslag til tid, hvis dit forslag ikke er muligt for mig.